FØLG OSS:

Axel Lindström er klar for Comet!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 27 år gamle forwarden, Axel Lindström! Axel kommer fra spill i HockeyEttan og IF Troja-Ljungby. Sist sesong gjorde Axel 25 poeng (13+12) på 36 kamper i seriespillet. Axel er en stor, venstrefattet forward som har 181 kamper i HockeyAllsvenskan på sin cv.

 

– Axel er en toveis spiller som setter laget først. Axel er en stor spiller på 192cm og 87kg med bra skøytegåing og liker nærkampspillet. Vi er glade for å presentere en spiller som har mange års erfaring i HockeyAllsvenskan og vet hva som kreves på isen, sier Leffe.

 

Hva vil du si er dine styrker på isen, Axel?

– Jeg vil si at mine styrker på isen at jeg er en smart spiller som er skøytesterk og har ett bra skudd, sier Axel.

 

Hvorfor valgte du akkurat Comet som din neste klubb? 

– Jeg valgte å komme til Comet for at det er en morsom utfordring. For min egen del så jeg det som en morsom utfordring å spille utenfor Sverige samtidig som jeg vil hjelpe Comet å gjøre en bra sesong og etablere seg i eliteserien.

 

Vi ønsker Axel velkommen til Comet!

 

Statistikken til Axel finner du her: https://www.eliteprospects.com/player/147679/axel-lindstrom

 

Foto: Simon Nyman.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *