FØLG OSS:

Eliteserien 2023/2024 er et faktum!

IHK Comet Halden Elite har i dag fått tilbud om spill i Eliteserien sesongen 2023/2024.

«Vi har takket ja og gleder oss over denne utfordringen»

Dette sier styreleder i Comet Halden Elite etter at pressemeldingen fra Norges Ishockeyforbund ble sluppet tirsdag 06.06 13:00

Hovedtrener Leif Carlsson ser på dette som en spennende utfordring

Eliteserien sesongen 23/24 er nå en virkelighet. Wow!
Det blir en utfordring utover det vanlige og en erfaring rikere for hele Comet som forening. Vi har bygget laget for å ta neste steg og nå skal vi fylle de siste plassene med spillere som passer inn i laget og har X-faktor som blir viktigt for at Comet skal lykkes på nesta nivå.
Jeg håper alle forstår hvor stort det her er og at alle støtter opp om Comet som klubb og Halden som by for å ta neste steg som vi må ta sammen. Halden som by kommer til å eksponeres enormt mye via TV/Media
Lokalderbyene mot Sparta og Stjernen er no vi virkelig ser fram i mot med fulle arenaer i alle tre byene og forhåpentligvis noen Comet-seiere. Pass på å kjøpe sesongskort allerede nå og bli med på denne reisen sammen med alle oss i Comet Halden. Og til dere bedrifter som fortsatt ikke er med på laget «hoppa på nu» sier Leffe.

Önskar alla en trevlig sommar och jag hoppas vi ses till hösten🏒😃

”Tillsammans är vi starkare”
Med vänlig hälsning,
Leif🏒

 

Artikkelen oppdateres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *