FØLG OSS:

To nye backer klare for Comet Halden!

Niclas Jessesen tilbake i grønt!

Niclas Jessesen har bestemt seg for å igjen tre på seg den grønne trøya og spille i Comet igjen til høsten.
– Niclas og jeg har hatt en veldig bra dialog hele tiden. Niclas vil tilføre lage puckkontroll i spillet og er en back som også tør å bidra aktivt i det offensive spillet. Han var med oss i flere matcher den foregående sesongen, og satte et bra inntrykk både i garderoben og på isen. Med flere sesonger i Eliteserien i Sparta, Narvik og Grüner vet Niclas godt hva som kreves på dette nivået sier hovedtrener Leif Carlsson.

Statistikk Niclas Jessesen: https://www.eliteprospects.com/player/321369/niclas-jessesen

Niclas selv er også fornøyd med å være tilbake i grønt 

– For det første så har jeg hatt det fantastisk både på og utenfor isen uavhengig av om jeg har vært der på lån eller med kontrakt. Det er et sted hvor jeg alltid føler meg velkommen. Det har mye å si for meg som hockeyspiller.
Halden er en skikkelig hockeyby med entusiasme og engasjement for klubben sin. Hele Halden by fortjener virkelig dette opprykket. Alle rundt i klubben, men vel så alle haldensere som har et hjerte for klubben.
Når det gjelder sesongen er det tidlig å begynne å prate om, men det er et Comet-lag som virkelig gleder seg til å igjen spille i øverste divisjonen og vise for resten av hockeyNorge at Comet og Halden hører hjemme i Eliteserien avslutter Jessesen

Anders Meisingset kommer inn på backplass fra Sparta U20

– Anders Meisingset er en ung spiller som senest kommer fra spill i Sparta Sarpsborg sitt u20-lag. Anders fikk prøve seg med 7 matcher i eliteserien for Spartas A-lag. Han har valgt å ta steget til Comet for å utvikles med mye spilletid i Comet. Anders er en ung spiller som er i loopen og kriger for en plass i U20-landslaget. Det skal bli spennende å følge Anders sin utvikling her i klubben, og vi håper å se han i landslagsdrakten i løpet av sesongen. Med det har vi to gutter som kriger for en plass i U20-landslaget med Anders og Casper (Myklebust). At de velger Comet Halden for å utvikle seg er spennende avslutter hovedtrener Leif Carlsson.

Statistikk Anders Meisingset: https://www.eliteprospects.com/player/606590/anders-meisingset

Meisingset er fornøyd med en plass i Halden-klubben

Hvorfor valgte du å signere for Comet?

– Jeg valgte å signere med comet fordi det er en spennende mulighet til å videreutvikle meg som spiller.

Hva er dine tanker om sesongen som kommer?

– Jeg tror det blir tøft,lærerikt og ikke minst spennende.

Hva kan Halden-publikummet forvente av deg som hockeyspiller?

– Jeg er en spiller med bra første pass, og har en god evne til å lese spillet.

Du har vokst opp i Sparta, gleder du deg til lokaloppgjørene mellom Sparta og stjernen?

– Jeg gleder meg virkelig til lokaloppgjørene og håper på bra trøkk i hallene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *