FØLG OSS:

Vaglen er tilbake!

6 mai ble det klart at Håkon ønsket nye utfordringer til sesongen 23/24 selv om han hadde en kontrakt som strakk seg ut 24/25. I ettertid har Håkon fått en studieplass i Halden, noe som åpnet for en retur til Comet. Dette er selvfølgelig vi i Comet glade for og dette blir Håkon sin sjette sesong på A-laget og hans første i Eliteserien med Comet. Håkon har rukket å spilt 204 kamper på A-laget og har vært en del av stammen i laget.

 

 

– Det kjennes bra at vi muligheten til å signere Vaglen. Han trenger ingen stor presentasjon, han står for hardt jobb og har ett stort Comet hjerte. For oss betyr det mye å ha en spiller som kan pushe lagkameratene sine med 100% innstilling hver dag, sier Leif. 

 

 

Statistikken til Håkon finner du her: https://www.eliteprospects.com/player/247273/hakon-jonas-vaglen

 

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *