FØLG OSS:

Norfloor Halden Grønn Iskriger 2023/2024

Den lokale flisbutikken i Olav Vs gate 1, Norfloor Halden drives av tidligere Comet-helt Øyvind Andreassen. Med seg på driften har han Lars-Filip Heller som omtaler seg som nyfrelst Comet-supporter etter at han kom inn dørene hos Øyvind.

Norfloor har vært stolt sponsor i mange år, både da Øyvind spilte og hans far Kjell drev butikken. Endelig er Comet tilbake i eliteserien og Norfloor er fortsatt med på laget. Takk for støtten!

Om Norfloor

Norfloor AS har helt siden starten for mer enn 40 år siden levert fliser og baderomsprodukter til det norske markedet. Vi er Norges eldste flis-kjede med 25 inspirasjonsbutikker rundt i hele landet. Siden starten har vår visjon vært å levere design og kvalitets fliser og baderomsprodukter til de beste prisene sammen med en unik faglig kompetanse og service gjennom våre butikker og dedikerte medarbeider. Våre interiør konsulenter hjelper deg med valg av farger og overflater til ditt nye bad og alle våre butikker tilbyr gratis tegnetimer hvor du vil få personlig veiledninger og råd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *