FØLG OSS:

Øst AS Bronsesponsor 2023/2024

Stian Skammelsrud og Svein-Tore Furuvarp i Øst AS stolte over å fortsette samarbeidet med Comet for sesongen 2023/2024.  I tillegg til å sponse har bedriften hatt fler spillere i jobb de siste årene. Øst har vært med som sponsor den siste sesongen, og vi gleder oss til videre samarbeid med dere. Tusen takk for støtten!

Om bedriften

Øst AS er en lokalt forankret bygg entreprenør med nedslagsområde i Østfold, Søndre del av Akershus samt nordre Bohuslän.

Historikk

Bedriften ble etablert i 1986 av Jan Erik Østensvig som ansvarlig selskap under navnet J.E. Østensvig Selskapet var i mange år en tradisjonell byggmesterbedrift med få ansatte.

I 2010 gikk GG Gruppen inn som majoritetseier og navnet ble endret til Øst AS. Etter dette har selskapet vokst gradvis, både i omsetning og antall ansatte. Etter overtagelse av ansatte fra Bygg It AS i 2014 var det 26 ansatte med en omsetning på 60 mill.

Bård Degnes overtok som daglig leder 01.09.15 og har de siste årene hatt en sterk vekst. Omsetning i 2017 endte på 122 mil.

Selskapet er en solid bedrift med sunn økonomi. Tross betydelig omsetningsøkning, har bedriften klart seg uten lån.

I november 2015 ble det en stor omstrukturering på eiersiden. GG Gruppen solgte 80% av Leif Grimsrud AS (LG AS) til Veidekke. LG AS kjøpte samtidig 100% av Øst AS som datterselskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *