FØLG OSS:

Siste importen på plass!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 26 år gamle svenske centeren, Pelle Hedlund! Pelle kommer fra spill i Nybro Vikings IF i HockeyEttan og var med på opprykket til HockeyAllsvenskan i vår. Pelle har spilt junior hockey i Grums IK og var en tur innom Färjestad sitt J20 lag. Pelle startet sesongen i Almtuna i HockeyAllsvenskan før det ble HockeyEttan og Nybro Vikings. Han står med 112 kamper i HockeyAllsvenskan på 4 sesonger.

 

Hvorfor valgte du å signere for Comet, Pelle?

– Jeg valgte å signere for Comet fordi jeg ville teste Norge og spill i utlandet. Og det ble en bra løsning for meg og jeg tror det blir en bra utfordring. Jeg vet stort sett ingenting om Norsk hockey, men jeg er utrolig forventningsfull og er ivrig på å dra i gang sesongen, sier Pelle.

 

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

– Jeg skulle si jeg er en to-veis center som liker å ha mye puck og er en medspiller kan kan stole på i alle situasjoner på isen!

 

– Pelle er en to-veis center som er puck sterk og gjør sine medspillere bedre. Pelle har skaffet seg erfaring fra allsvenskan med Almtuna. Vi er veldig glade for at vi kan presentere Pelle som vår siste importspiller. Nå er vi fulltallige i troppen og nå begynner jobben med å forbedre seg for sesongen med start den 7 August med den første offisielle treningen på is klokken 17:00, sier Leffe.

 

Signeringen av Pelle Hedlund er gjort mulig etter hjelp fra Byens Hockeyspiller Halden, som har bidratt ved flere signerer i mange år.

 

Her finner du statistikken til Pelle: https://www.eliteprospects.com/player/147294/pelle-hedlund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *