FØLG OSS:

Bomand & Breda Grønn Iskriger 2023/2024

En helt unik sponsor!

For to år siden fikk Comet  en telefon fra et kompispar som ønsket å sponse klubben av egen lomme, og de ønsket å være spillersponsor for nettop Kopperud.

Anders «Bomand» Kjelvik og Fredrik Breda er like gamle som og har vokst opp sammen med Herman Kopperud. Hver hjemmekamp siden den telefonen har det blitt lest opp ved Kopperud-mål eller utvisning «sponset av Bomand & Breda»

Mange har lurt på «hvem er Bomand & Breda og hva kan jeg kjøpe av de?» Faktum er at de ikke selger verken varer eller tjenester, de synes bare det er gøy å bli lest opp når kompisen scorer mål eller må sette seg i 2 minutter. Og logoen? Den har blitt laget bare for å trykke på drakta til Kopperud.

Nå er det tredje sesong på rad de sponser klubben av egen lomme, dette er et helt unikt engasjement og klubben takker for støtten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *