En tung hjemmekamp

Stjernen vinner kampens første dropp, og de skaper noen sjanser i starten. Comet er frempå med noen halvsjanser, men det er Stjernen som setter første. Litt trafikk foran våres mål og skudd fra blå, 1-0 til Stjernen. Vi holder Stjernen bra unna, men Stjernen får skapt en del sjanser. Vi får powerplay, men tar ikke godt nok vare på de sjansene. På tampen øker Stjernen til 2-0 i undertall.

Andre periode starter tungt. Stjernen står høyere og presser frem feil. Vi pådrar oss en utvisning der Stjernen øker til 3-0. Stjernen virker å ha god kontroll på matchen nå, men Myklebust har hatt 1-2 gode sjanser. Stjernen øker til både 4-0 og 5-0 i overtall, siste skåringen kommer med 50 sekunder igjen av andre periode. Andre periode blir preget av at vi må spille mye i undertall.

Siste periode starter tungt, vi får en utvisning 12 sekunder ut i perioden og Stjernen øker til 6-0. 3 minutter senere øker Stjernen til 7-0 etter fint spill. Stjernen pådrar seg en del utvisninger de siste 10 minuttene av kampen, og vi spiller både 5-4 og 5-3, men pucken vil ikke inn i mål i dag. Med nesten minuttet igjen å spille legger Stjernen på til 8-0. 4 kamper på 7 dager virker å ha vært litt tungt for laget, ny kamp til Fredag!