FØLG OSS:

3 poeng til Asker

Kampen er over.Vi setter 1-0 i PowerPlay 9 minutter inn i første periode. Et rapt skudd fra Pelle Hedlund som setter den i krysett fra skrå vinkel. Med 40 sekunder igjen av perioden er det tid for Frisk Sin første scoring og 1.periode ender 1-1. I 2.periode skal det meste forgå i Comet sin sone, og Frisk Vinner perioden 3-0. 4-1 etter 2 perioder. I tredje periode er det både spill, utvisninger og mål. Periodens første mål kom med nesten 6 minutter igjen av kampen. Alexander Thomas får pucken i slottet og setter den sikkert opp i krysset og reduserer til 4-2 for Comet. Med 90 sekunder igjen av kampen pådrar Comet seg en utvisning og Frisk setter sin siste for kvelden. Kampen ender 5-2.

KAMPHENDELSER
BANENS BESTE KÅRET I COMET-APPEN
Statistikk fra WiseHockey
NESTE 4 COMET-KAMPER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *