FØLG OSS:

Eagle Technology ny Sølvsponsor sesongen 2023/2024

Eagle Technology AS trådde inn som ny Sølvsponsor i forkant av sesongen 2023/2024.  Eagle Technology er en av byens mest innovative miljøteknologibedrifter og utvikler og produserer komplette enheter og systemer til kunder over hele verden. Avbildet er CEO i Eagle Technology, Roy Moberg.

Vi takker Eagle for støtten og gleder oss til å ha dere med på laget!

Om Eagle Technology

Eagle Technology develops technology and builds complete units and systems that are delivered to end users worldwide.

Eagle Technology is a provider of environmentally friendly and sustainable technology systems and solutions. Our unwavering commitment to a cleaner future is at the heart of our business operations, and we take great pride in offering solutions that not only comply with environmental standards but also provide significant financial returns.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *