Årets første 3-poenger!

Endelig tar vi vår første 3-poenger for sesongen!

Første periode starter med energisk spill begger veier. Kveldens første  scoring kommer for Ringerike i overtallsspill. Deretter skjer det noe som er ganske uvanlig først reduserer vi til 1-1 i undertall ved Jørgen Grøndahl. Med et sekund igjen av overtallet sender Gintautas oss opp i ledelsen. 2 mål i samme undertall der altså.Med 1 minutt igjen av kampen får vi en utvisning, Ringerike scorer raskt og 1.periode ender 2-2

Andre periode forekommer uten noen scoringer. Ringerike pådrar seg 2 utvisninger, mens Comet får en 2-minutter.

Tredje periode starter med et smell. 10 sekunder inn får Ringerike en utvsining, 52 sekunder inn i perioden banker Paulius Gintautas inn et slagskudd fra skrått hold. Etter drøye 10 minutter er det tredjerekka som gjøre en heroisk jobb. Thomas jager en Ringerike back som mister puck, Myklebust jager en annen back, snapper til seg en pucken og passer Vaglen som setter den mellom beina på keeper. Med 2 minutter igjen tar RIK målvakten og Hedlund setter pucken i åpent mål. Da tenker de fleste at kampen er over men Ringerike setter en siste scoring for kvelden. Kampen ender 5-3 og vi tar vår første 3-poenger.