FØLG OSS:

Kronekampen 2023

Hent din billett nå og vær med i trekning av drakt

Datoen for årets kronekamp er satt! Søndag 19.11 kommer Lørenskog Ishockeyklubb på besøk til Halden Ishall. Klubbene som møtes denne kvelden har de siste årene hatt mange tette kamper, og det har utviklet seg en slags rivalisering mellom lagene spesielt etter to år på rad med play-in og sluttspill mot hverandre. Begge lag er nyopprykket til årets sesong av EliteHockeyLigaen og er arge konkurrenter også denne sesongen. Allerede nå kan du hente ut din gratisbillett til kronekampen. Gå inn i Comet-appen og hent ut din billett! PS. Henter du ut innen 12.10 20:00 er du med i trekningen av en Comet-drakt fra fjorårets sesong!

Kronekampen 2023

Kronekampen er et konsept som går ut på at en idrettsklubb åpner dørene for gratis inngang på en valgt kamp i løpet av sesongen. Dette finansieres av næringslivet, sponsorer og også privatpersoner velger å bidra med x antall kroner per tilskuer på denne kampen. Hensikten og målet med Kronekamp er å  fylle Halden Ishall, trekke nye mennesker til ishallen og skape en enda større hockeyinteresse i byen vår. Dersom klubben jobber godt opp mot bidragsytere og klarer å trekke masse folk til hallen bidrar det også til et hyggelig økonomisk resultat for klubben.

Tidligere sesonger har vi arrangert kronekamp og veldedighetskamp på samme dato. Dette velger vi å endre på i år. Det blir altså en kronekamp 19.11 og en veldedighetskamp på en senere dato. Årsaken til at vi gjør det på denne måten nå er for at veldedighetskampen ikke skal komme i skyggen av kronekampen og vice versa. Altså et mer spisset fokus på hver av kampene. Vi har stor tro på at det skal en større merverdi for både klubben og de veldedige organisasjonene vi velger å støtte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *