FØLG OSS:

Regjerende Norgesmester Stavanger Oilers kommer på besøk til Halden Ishall idag!

Det er søndag og igjen klart for ny hjemmekamp i Halden Ishall. I dag er det regjernede seriemester og Norgesmester Stavanger Oilers som kommer på besøk. Til tross for tap mot Storhamar på torsdag, tar vi med oss en god følelse fra oppgjøret på Hamar der vi lå under 2-0 etter to perioder og scoret 2-1 tidlig i tredje periode. Derfra og ut ble det mye mål til begge lag før kampen endte 6-3. Alt i alt et steg i riktig retning med færre mål baklengs og flere fremover mot et av topplagene. Dette håper vi å ta med oss inn i dagens kamp mot Stavanger.

Tidligere lagkamerater

For William Kuisma blir det et gjensyn med tidligere lagkamerater og bekjente. William er oppvokst i Stavanger og spilte helt frem til 2021-2022 i Stavanger både på juniorlag samtidig som han hospiterte opp på A-Laget i daværende Fjordkraft-ligaen.

På motstatt banehalvdel finner vi spillere med bakgrunn fra Comet. Friskest i minne er Stavanger-gutten Thomas Higson som var på seks kampers utlån i starten av denne sesongen. Backen Patrick Ulriksen hadde en sesong i Comet i 1.divisjon sesongen 2011/2012. I tillegg har sarpingene Andreas Klavestad og Christoffer Karlsen 1 kamp hver i grønt gjennom samarbeidsavtalen mellom Sparta og Comet.

Her kan du lese masse relevant forhåndsinformasjon før kveldens kamp. Statistikk og grafikk er hentet ut av Comet-Appen, utviklet av Never Offside.
TABELLEN

Comet Halden på en 9.plass med 1 overtidsseier og 2 poeng etter 7 spilte kamper.

Stavanger Oilers ligger på en 2.plass med 18 poeng på 7 spilte kamper kun slått av Storhamar.

FORM

Comet Halden har tapt sine 4 siste kamper, to stortap mot nabobyene, et knepent tap mot Lillehammer og 6-3 tap mot Storhamar på torsdag

Stavanger har vunnet sine 4 siste kamper mot Frisk, Stjernen, Lørenskog og Lillehammer

LAGSTATISTIKK
NØKKELSPILLERE
ANDRE EHL-KAMPER SOM SPILLES I DAG:
NESTE COMET-KAMP

NESTE HJEMMEKAMP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *