FØLG OSS:

Ringerike kommer på besøk idag!

Det er lørdag og duket for ny hjemmekamp for våre grønne iskrigere i EliteHockeyLigaen. På motsatt banehalvdel står Ringerike Panthers fra Hønefoss. Comet og Ringerike har i nyere tid en hatt mange tette oppgjør, noe det også ligger ann til i årets sesong. Lagene har møttes en gang så langt i år. Da var det Comet som dro det lengste strået når Casper satte 3-2 scoringen i overtid foran 930 tilskuere i Halden Ishall. Comet står før dagens kamp med 2 poeng på x kamper og Ringerike står med 4 poeng på x kamper. Idag vil vi altså se en utrolig viktig kamp for begge lag.

Siste møter
TABELLEN
FORM
LAGSTATISTIKK
NØKKELSPILLERE
ANDRE EHL-KAMPER IDAG
4 NESTE COMET-KAMPER

2 Comments

  • Arild Olsson

    Comet spilte sin beste kamp for sesongen i dag, lørdag 21.10.2023. 1.periode var jevn og underholdende med med bra spill av Comet. 2.periode ble en stor overraskelse for de fleste i Halden Ishall hvor Comet forsvarte seg godt med bra spill og ikke minst tempo. God 2.periode. 3.periode ble også jevn, men Comet var i dag "hissige og det resulterte i flere fine mål. All ære til laget og trenere i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *