FØLG OSS:

Rør Øst Bronsesponsor 2023/2024

Rør Øst er inne i sin fjerde sesong som Comet-sponsor. Rør Øst er en rørleggerbedrift som holder til i Sarpsborg, men kan også fortelle om jobber i Halden og Sponvika. Vi takker Rør Øst for den kontinuerlige støtten!

Avbildet er daglig leder Tore Rekstad

Om Rør Øst

Rør Øst AS tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Sarpsborg og omegn. Vår bedrift har sentral godkjenning, denne tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi utfører alt av tradisjonelle rørleggeroppdrag samt større oppdrag som total rehabilitering av bad og mindre gravearbeid med minigraver. Vi tar oppdrag i Sarpsborg og omegn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *