FØLG OSS:

ST Regnskaps Consult AS Grønn Iskriger 2023/2024

ST Regnskaps Consult AS er en regnskapsbedrift med tilholdssted i Skjeberg. Per Gunnar Stordal er innehaver og han innrømmer at det er Sparta som er laget. Allikevel tok han kontakt med Comet i forkant av sesongen 23/24 for å sjekke muligheten for et sponsorsamarbeid. Nå er ST Regnskaps Consult med på laget, og vi takker for støtten.

Avbildet er daglig leder og innehaver Per Gunnar Stordal

Om ST Regnskaps Consult AS

ST Regnskaps Consult AS er et autorisert regnskapsfører og rådgivingsselskap som er medlem av Regnskap Norge.

Vår målsetting er å være en leverandør av regnskapstjenester, og kunne tilby rådgivning innenfor økonomiområdet. Vi gir deg regnskap- og økonomikompetanse når du trenger det – alltid tilpasset ditt behov. Våre regnskaps- og økonomitjenester skal kunne dekke hele økonomifunksjonen i bedriften. Vi skal også kunne hjelpe deg videre til andre rådgivere når vi ikke har kompetansen selv.

Vi er opptatt av å være fleksible ut fra ditt behov. Det betyr at vi gjennom alle fasene til din bedrift diskuterer hvilke tjenester vi skal levere. Vi er der for deg uansett om du driver et enkeltmannsforetak eller et aksjeselskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *