FØLG OSS:

Tellus Bronsesponsor sesongen 2023/2024

Tellus Østold har vært en trofast sponsor for Comet i mange år, og er med på laget også i sesongen 2023/2024. Tellus er forhandler av bobil, campingvogner og alt du måtte trenge til campinglivet. Tellus het tidligere Perry & Williams Caravan, men ble for ca 2 år siden en del av en nyoppstartet forhandlerkjede med navnet Tellus. Tellus har i mange år vært en viktig bidragsyter for hele østfoldhockeyen, og har mer eller mindre blitt fast inventer med reklame på keeperutstyret hos både Comet, Sparta og Stjernen.

Avbildet er salgssjef Daniel Berg Olsen

Om Tellus:

Tellus ble etablert i 2021 av ni erfarne leverandører og forhandlere av bobiler og campingvogner, som gikk sammen for å skape et ledende tilbud i Norge.

Tellus sin visjon er å etablere en solid plattform med større fokus på gode kundeopplevelser, kvalitet og bærekraft. Vår misjon er å tilrettelegge for gode opplevelser på veien, i bobilen og campingvognen.

Tellus tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester innen camping- og friluftsliv, slik at våre kunder får en trygg og behagelig reise fra start til slutt.

Vår modell kombinerer den uavhengige forhandlerens selvstendighet og smidighet med det samarbeidet og de delte ressursene en større gruppe representerer. Resultatet er bedre opplevelser for våre kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *