FØLG OSS:

Informasjon om skjenkebevilling i Halden Ishall

Morgendagens kamp mot Frisk Asker er den første kampen hvor skjenkebevillingen som ble vedtatt på kommunestyremøtet den 07.12.23 tas i bruk. Det ble vedtatt etter søknad at Comet Halden får muligheten til skjenking av alkohol Gruppe 1 og 2 (øl og vin) på sine a-lagskamper resten av sesongen 2023/2024.

Hvor?

Området som er godkjent til skjenking er rommet er tidligere omtalt som «VIP-rommet». Alkohol kan kun nytes inne på VIP-rommet, og det er under INGEN omstendighet tillatt å ta med alkohol utenfor dette området, verken på tribuner, toaletter eller om du skal  ut for å trekke frisk luft.

Hvem kan benytte seg av tilbudet?

Det er 18 års aldersgrense for å oppholde seg på VIP-rommet og for å kjøpe alkohol. Alle hjemmepublikum som har kampbillett, har muligheten til å benytte seg av tilbudet forutsatt at det er ledig plass. Lokalet har en maks kapasitet på 150 personer.

Hva selges?

Skjenkebevillingen som er vedtatt gjelder alkohol gruppe 1 og 2 (øl, cider og vin). Det selges selvsagt alkoholfrie alternativer. Det er også matservering i skjenkearealet.

Tidsperspektiv

Skjenkebevillingen gjelder fra 2 timer før kampstart, i pausene og etter kampslutt. Når periodene setter i gang, skal ALLE gjester ut på tribunen og resterende drikke må helles ut. Ingen gjester får oppholde seg i skjenkearealet under spillets gang.

Ordensregler

  1. 18 års aldersgrense for opphold i skjenkearealet
  2. Skjenking kan skje fra 2 timer før kampstart, i pausene og etter kampslutt. Opphører senest 23:00. Konsum av skjenket drikke opphører senest 30 min etter skjenketid opphører (23:30)
  3. I spilleperiodene skal det ikke forekomme alkohol i skjenkeområdet, all alkohol blir fjernet. Når periodene starter må alle gjester ut på tribunen, og alle drikkevarer tømmes ut.
  4. Alkohol skal under INGEN omstendighet tas med ut av skjenkeområdet (verken ut på tribune, ut nødutgang eller i gangen mot toalett og kontorer eller ut av ishallen)
  5. Det er ikke tillatt med medbrakt drikke til Halden Ishall, verken alkohol eller alkoholfri drikke.
  6. Ved overstadig beruselse skal gjest kastes ut
  7. Vakter/verter vil foreta alderskontroll og tilstandssjekk av alle som skal inn i skjenearealet

Vakthold

Vi vil ha godt vakthold som hjelper til å holde orden på disse retningslinjene ved alle ut/innganger.

Bestilling av middag før kampen

Ønsker du å bestille middag før kampen kan dette gjøres her: https://forms.office.com/r/hPjjT8nkSD

Vi tar forbehold om at det kan bli utsolgt for, og kontakter dere umiddelbart dersom dette er tilfelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *