FØLG OSS:

Pressemelding 09.12.2023

Pressemelding fra Comet Halden Elite 09.12.2023

I løpet av høsten fikk klubben inn et tips om at noen spillere i vår tropp benyttet seg av ulovlige rusmidler. Klubben fulgte opp tipset umiddelbart Samtlige spillere testet seg frivillig etter forespørsel fra klubben i forbindelse med trening.

Dessverre var det x spiller(e) som testet positivt. Vi vil understreke at det ikke var snakk om prestasjonsfremmende midler. Spillerne det gjelder har mottatt en skriftlig advarsel som følge av dette.

Klubben har satt i gang tiltak, og de aktuelle spillerne skal avlegge kontrollprøver 2 ganger i uka ut sesongen 23/24. Dersom kontrollprøver ikke leveres, eller positivt prøvesvar foreligger, termineres kontraktene med umiddelbar virkning.

Klubben har valgt å gi spillerene en ny sjanse. Vi vil tilby hjelp til de spillerne det gjelder og vise støtte fremfor utstøtelse. Vi skal hjelpe våre ansatte.

Det er viktig å presisere at klubben på ingen måte støtter bruk av ulovlige rusmidler i noen sammenheng og tar sterk avstand fra dette. Vi i Comet skal være gode forbilder. Ulovlige rusmidler er ikke forenelig med våre verdier og holdninger. Vi tar sterk avstand fra dette, men ønsker som sagt å støtte og gi hjelp istedenfor å utstøte.

1 Comment

  • Knut Marius Haugen

    Utrolig bra at klubben tar slike tips på alvor og reagerer med konkrete tiltak som viser at vi ikke tillater at spillere bruker rusmidler utenfor banen. Samtidig er det fantastisk å se at Comet er en klubb som bryr seg om fremtiden til enkeltmennesker som har tråkket feil. Å gi spillerne sjansen til å fortsatt være er en del av laget og tilby dem hjelp og støtte varmer et supporterhjerte. Selv er jeg en utflyttet Haldenser som må ta til takke med å streame de fleste kampene, men nå lover jeg å komme på besøk til hjembyen min og ta turen opp i Ishallen i løpet av sesongen. Jeg gleder meg til å se gutta blø for drakta, og jeg skal uten tvil synge med,æ for å støtte laget i mitt hjerte fra tribunen også! Heia Comet, aldri gi opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *