FØLG OSS:

Marcus Leijonhufvud klar for Comet Halden

Marcus Leijonhufvud har signert en kontrakt for resten av sesongen 2023/ 2024.

Marcus kommer senest fra spill i Bergen i norsk 1.divisjon. Her han han plukket 37 poeng på 27 kamper, fordelt på 18 mål og 19 assist. Før dette har han 3 års erfaring i Hockeyettan og og flere år fra J20 elite i Sverige. Marcus er 22 år gammel og kommer fra Orust som ligger imellom Halden og Göteborg. Marcus ankom Halden allerede idag, og tilslutter laget på kveldens trening.

Hovedtrener Leif Carlsson har følgende å si om signeringen

Vi henter inn Marcus nå før kvalet for å sikre en større bredde inn mot slutten av sesongen og kvalspillet. Det gir oss en sørre trygghet ved eventuelle skader, som vi desverre har sett mye av denne sesongen. Samtidig gir det oss en økt konkurransesituasjon blant våre forwards og importspillere. Marcus er en spiller som «bra på skridskorna och har et bra skott» sier Leffe om nysigneringen.

Byens Hockeyspiller Halden stiller opp igjen!

Klubben ønsker å rette en ekstra stor takk til Byens Hockeyspiller som atter en gang stiller opp for klubben og fullfinansierer denne signeringen. Samtidig som Byens Hockeyspiller Halden takkes er det viktig å også rette en takk til våre kjære supportere som kjøper lodd, burgere, vippser målspons og bidrar med masse hvert eneste år. Tusen takk!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *