FØLG OSS:

PRIDEKAMP

PRIDEWEEK

Både Oslo Pride og Elitehockeyligaen har stort fokus på lagånd og samhold, og at alle skal kunne ta del i dette. Gjennom dette partnerskapet ønsker partene å åpne alle deler av ishockey-miljøet for et mer mangfoldig publikum.

Det gjelder ikke bare på tribunen, men alle deler av ishockeyfamilien: fra hockeyskolen, til publikum,bredden til amatørsport og profesjonelt spill.

Gjennom dette langsiktige partnerskapet vil alle klubbene i elitehockeyligaen motta kurs i Rosa Kompetanse. Det skal gjøre klubbene enda bedre rustet til å jobbe strategisk og effektivt med mangfold- og inkluderingstiltak lokalt.

I uke 5 vil elitehockeyligaen avholde Norges aller første Pride Week. Her vil de tv-sendte kampene og intervjuene ha tydelig og synlig fokus på Pride, og det vil også lanseres en egen kampanje med fokus på samarbeidet.

I tillegg til at vi skal arrangere Pride Week i starten av februar, har/skal alle klubbene i EliteHockey Ligaen gjennomført ett kurs med Rosa Kompetanse, som er et motiverende og bevisstgjørende kurs om kjønn, seksualitet, identitet og normer.

Flere profilerte spillere fra ligaen er ambassadører for samarbeidet, og har tatt på seg en utvidet rolle som talspersoner for samarbeidet på vegne av klubben.

HVA ER MÅLET?

• Åpne alle deler av ishockeyen for et mer mangfoldig publikum.

• Gjøre nytt publikum trygge på at de er velkomne på disse arenaene.

• Vise tydelig og troverdig at inkludering og mangfold er verdier som hele EHL bryr seg om.

• Øke interessen for ishockey.

• Være en døråpner for at andre idrettsgrener skal jobbe mer strategisk med mangfold og inkludering.

 

Program for dagen

14:00 – 16:00: Servering av mat og drikke i restauranten (Tidligere VIP-rom) Matbestilling kan gjøres her

15:30: Intervju av representanter fra begge lags trenerteam i restauranten

15:40: Ordfører Fredrik Holm taler i publikumsområdet

Første pause: Pride på Grensen går på is og forteller om Pride og deres budskap

Andre pause: Puckkasting

Etter kampslutt: Restauranten holder åpent for publikum, med besøk fra spillere. Her er det mulighet for å «mingle» med både supportere og spillere, med andre ord.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *