FØLG OSS:

Vår kaptein klar for 2 nye år i grønt!

Det er med stor glede vi i dag kan presentere at en av våre store foregangsprofiler i Comet Halden de senere årene har signert en ny kontrakt med klubben i sitt hjerte. Han er oppvokst kun 3 minutter fra Halden Ishall, hvor pappa Eivind var en sentral del av Comets A-l ag som lille Herman så opp til. Og det var nettopp her drømmen om å bli hockeyspiller startet. De siste 5 årene er det Herman selv som har vært og er det store forbildet for alle barn og unge i Comet. Han er en poengmaskin på banen, en god kamerat i garderoben og en inspirerende leder og forbilde. Nå har han signert en 2 års avtale med klubben, hele Haldens nummer 16. Herman Benjo Kopperud!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *