FØLG OSS:

3-1 seier over Grüner!

Kort kampreferat

I går var vi vitne til en skikkelig krigerkamp hvor våre grønne helter nok en gang sto opp for drakta! Pelle Hedlund startet ballet med en powerplayscoring etter drøye fem minutters spill. Lindström doblet etter halvspilt andreperiode, før Olovsson reduserte halvveis inn i siste periode. Derfra og ut, ble det noen skikkelig nervepirrende minutter før David Nilsson putta 3 – 1 i åpen kasse fra egen sone. Kampens store spiller, Arvid Ljung, stengte praktisk talt buret, og var vel kanskje hovedgrunnen til at vi fortsatt er med i EHL- diskusjonen, med sine kruttsterke 97%.

Kamphendelser
Banens beste kåret i Comet-appen
Tabell etter fire kamper

 

Statistikk fra Wisehockey

Grüner og Narvik har ikke Wisehockey og denne statistikken utgår derfor i kampene mot Narvik og Grüner.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *