FØLG OSS:

Les deg opp før kampen Comet Halden – Grüner

Grüner kommer fra straffetap i Narvik, som de helt sikkert er interessert i å revansjere. Comet Halden på sin side, kommer fra en bunnsolid krigeseier mot Ringerike i vår nye trenertrios debutkamp.

Undertegnede har sett flere treninger de siste dagene, og kan vitne om en tropp preget av godt humør og lave skuldre. Gutta virker å ha selvtillitt og er klare for hva som venter.

Motsatt oppgjør i Oslo for halvannen uke siden, endte med 3-0 seier til Oslolaget mot et Haldenlag som ikke var påskrudd fra start.

Grüner har et svært godt lag, med #71 Lukas Fransson og #36 Eirik Solbrekken Lavik i spissen. Svensken har levert 43 poeng på 34 kamper denne sesongen, mens Solbrekken står med knallsterke 53 poeng på 32 kamper.

Pucken droppes kl. 17:00, billetter i appen. Det serveres Finnbiff levert av Kokkekollektivet for kr. 139,- før kampen. Restauranten åpner kl. 15:30. Vi har skjenkebevilling, så det er mulighet for å kjøpe noe godt i glasset til maten.

Vi prøver å få en prat med trenerteamet i restauranten før kampen.

Ta med deg noen kompiser/ venninner/ kolleger og kom på kamp!

Reserver plass i restauranten her.

 

Har du ikke mulighet til å møte opp i hallen, kan kampen følges på TV2 Play eller via Halden Arbeiderblad sin tekstlive.

 

Her kan du lese statistikk og forhåndsinformasjon før søndagens oppgjør:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *