FØLG OSS:

Draktauksjon 2023/2024

Auksjonsreglement og viktig informasjon:
Nå ligger draktene for sesongen 2023-2024 ute for auksjon i Comet-appen. Gå inn i appen, finn drakta du ønsker å by på og legg inn ditt bud.
Auksjonen avsluttes søndag 21/04-2024 kl. 20:00
10 minutters regelen
På denne auksjonen er 10-minutters-regelen obligatorisk. Det betyr at det skal legges til 10 minutters budfrist helt til alle deltagerne i en budkrig, har bydd seg ferdig. Når siste bud etter budfrist har stått i 10 minutter, er auksjonen over. Dette løper automatisk i appen. Regelen har til hensikt å la alle partene i en såkalt budkrig ha en rettferdig mulighet til å komme med et motbud. Alle må rette seg etter appen sin  klokke da den er lik for alle.
Bindende bud
Bud på Facebook regnes etter avtaleloven som en skriftlig kontrakt som er bindende for både kjøper og selger etter avtaleloven. Legg derfor ikke inn bud hvis du er usikker. Utroppris på alle drakter er kr: 600,-.
Utlevering etter auksjonslutt
Etter at draktauksjon er ferdig vil vi annonsere når og hvor draktene kan hentes og betales.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *