FØLG OSS:

Før kampen Frisk Asker VS Comet

Ny dag, ny kamp! Denne gangen er det Frisk Asker som venter i Varner Arena. Vi har møtt Frisk fire ganger denne sesongen, der det har endt med tre måls tap i hver kamp, utenom den mørke kvelden i November. Frisk er et av de lagene som er i best form og klarte nesten å bryte Storhamar sin seiersrekke sist kamp, men tapte på straffer. På vår side leverte vi to veldig gode perioder borte mot Vålerenga, men det ble tungt i tredje med tre rekker.

 

Har du ikke mulighet til å møte opp i Varner Arena, kan kampen følges på TV2 Play eller via Halden Arbeiderblad sin tekstlive.

Kampstart 17:00!

 

Her kan du lese statistikk og forhåndsinformasjon før dagens oppgjør:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *