FØLG OSS:

Informasjon fra Comet Halden Elite 19.03.2024

Informasjon fra Comet Halden Elite 19.03.2024

Trenerteamet ved Leif Carlsson og Niklas Hovivuori har i dag valgt å stille sine roller til disposisjon med umiddelbar virkning.

Hovedtrener Leif Carlsson sier følgende: Jeg og Niklas har pratet etter tapet i Narvik om hva vi kan gjøre for Comet Haldens fremtid. Konklusjonen ble at vi i går kontaktet styret med beskjed om at vi stiller våre plasser til disposisjon. Å slippe til nye krefter vil forhåpentligvis skape ny energi og vekke laget før de fire siste kvalkampene. Vi vil gjøre alt for Comet Haldens beste og for fremtiden.

Styret i Comet Halden Elite meddeler i dag at vi stiller oss bak trenerteamets forslag. Vi har stor tro på spillergruppen, og håper på et positivt resultat av dette tiltaket. Et nytt trenerteam er allerede på plass. De vil bli presentert i løpet av dagen og kommer til å styre kveldens trening. Vi i Comet Halden Elite takker Leif og Niklas for jobben de har lagt ned de to siste sesongene, og ønsker de all lykke til videre.

«Vi takker Comet Halden, alle supportere og sponsorer for 2 fine år i Halden, og ønsker dere lykke til i fremtiden» Avslutter Leif Carlsson og Niklas Hovivuori.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *