FØLG OSS:

Kvalifisering til EHL 24/25

Først ut er Grüner onsdag 13/3, med dropp i Grünerhallen kl 19:00. Det er ikke all verden med parkeringsplasser rundt hallen, så møt opp tidlig, eller bli med supporterbussen som er satt opp av Pøkkhauen, vår splitter nye supporterklubb!

La oss vise gutta fra Løkka at vi mener alvor, og ikke har tenkt å gi fra oss plassen i EHL. Best på isen og best på tribunen! Grüner endte som nummer tre i førstedivisjon, og kommer fra fem tette oppgjør mot Nidaros. De lå under 0-2 i matcher, før de tok tre strake seiere, to i Leangen og en i Grünerhallen. Dette vitner om et sterkt lag, med spillere som takler å spille med kniven på strupen. Dette blir ingen «walk in the park», men vi har troen på at vi skal ta med oss tre poeng fra Oslo denne dagen.

Grüner har lagt ut 160 billetter til bortelaget, og billetter kan reserveres her.

Narvik på sin side, vant førstedivisjon med 11 poengs margin på Nidaros som ble nummer to. De feide Gjøvik av banen med 3-0 i kamper. Laget fra Nord er kruttsterke, og det blir overhodet ingen lek i Nordkraft Arena!

Denne kampen spilles Lørdag 16/3, og har dropp kl 17:00. Her er det bare å samle sammen bonuspoengene deres og hive dere på flyet til Evenes!

Billettsalget åpner 11/3-24 kl. 18:00. Reservasjon kan gjøres her.

 

Kvalseriens første hjemmekamp for Comet Halden er Onsdag 20/3. Ringerike står på motsatt side, og de er klare for kamp! I årets sesong har lagene spilt fem ganger. Tre ganger i Schongshallen og to ganger her hjemme i Haldens storstue. Ringerike har vunnet to av oppgjørene med relativt klar margin, mens Comet Halden har gått seirende ut tre ganger. Dette er et lag som endte på plassen foran oss på tabellen, men likevel et lag vi har stor tro på at vi kan slå. Comet Halden har vunnet 14 av de 20 siste oppgjørene lagene mellom.

Nå er det viktig å vise laget fra Hønefoss hvem som er best! Ta med flagg, skjerf, luer, drakter eller hva det måtte være og møt opp i Halden Ishall! Dette er en ypperlig anledning til å sette publikumsrekord, så ta med deg alle du kjenner!

Droppen er klokken 19:00, og dørene til arenaen åpnes kl 18:00.

Restauranten holder åpent fra kl. 17:30.

Det serveres Irsk Lapskaus kokt med Guinnes til kr. 139,-

Vi har skjenkebevilling, og det er derfor 18 års aldersgrense i restauranten. Ønsker dere å bestille mat og ha med personer under 18 år, har vi egne rom til dette. Gi beskjed om dette i bestillingen.

Matbestilling og bordreservasjon kan gjøres her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *