FØLG OSS:

Lasse Fjeldstad ny hovedtrener for Comet Halden

Hovedtrener for 2024/2025 sesongen er klar!

Lasse Fjeldstad er mannen som skal lede laget neste sesong da han idag har signert en 1-års avtale med klubben. Mange kjenner kanskje igjen det navnet, da Lasse var assistenten til Göran Hermansson sesongen 2018/19 sesongen.

Lasse har hatt en fin spillerkarriere der han har spilt i Lørenskog, Manglerud, Stjernen og Sparta. Etter at han la opp sesongen 2017/18 så ble han assistenten til Hermansson en sesong. Den sesongen havnet laget på tredje plass, likt som Grüner, men kom ikke til kvalik grunnet innbyrdes. Etter dette har han vært både assistent og hovedtrener i Stjernen. Lasse blir beskrevet som en trener som er flinke med unge spillere, hockeyklok fyr og har en fremtid foran seg som trener.

Velkommen tilbake, Lasse!

Statistikken til Lasse finner du her: https://www.eliteprospects.com/staff/45106/lasse-fjeldstad

Intervju av Lasse med mer kan du lese i kveldens utgave av Halden Arbeiderblad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *