FØLG OSS:

NILSSON ER MED VIDERE!

Vi har gleden av å si at David Nilsson har signert en ny kontrakt og er med neste sesong! David kom til Comet på slutten av 22/23 sesongen som byens hockeyspiller fra Bergen der han hadde 69 poeng på 35 kamper. David var en viktig spiller for oss resten av den sesongen. Sist sesong ble Davids første i den øverste divisjonen, der ble det 22 poeng på 43 kamper i serien. David viste i kvaliken at han er en viktig spiller for Comet og hadde 6 poeng på 6 kamper. Vi gleder oss til en ny sesong sammen!  

Statistikken til David finner du her: https://www.eliteprospects.com/player/347192/david-nilsson

 

 


Disse har kontrakt neste sesong:

Keepere:

Kristian Høvik


Backer:

Jesper Løken Bugten

Tobias Skaarberg

David Nilsson


Løpere:

Herman Kopperud

Håkon Vaglen

Erik Strand Mostad

 

 

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *