FØLG OSS:

Takk for innsatsen, #40!

Takk for innsatsen, #40

I dag kunngjør vi nyheten om at #40 Håkon Vaglen og klubben har blitt enige om å skille lag.

Håkon hadde opprinnelig et år igjen av kontrakten men begge parter er enige om å terminere avtalen. Vi vil takke Håkon for innsatsen og ønske han all lykke til videre!

Håkon selv retter en stor takk til publikum for sin tid i klubben, og har følgende å si:

Etter vi gikk ut av kvalikbobla og ting la seg litt har Tore og jeg hatt mange fine og gode samtaler om sesongen som har vært og fremtiden. Konklusjonen av disse møtene er at vi er enige om å gå hvert til vårt neste sesong. Dette kommer av at jeg sportslig sett trenger en ny utfordring for å kunne ta det neste steget i min hockeykarriere. Det føles at man har låst seg litt fast i den rollen jeg har hatt i Comet Halden over mange år. Og når det ikke kjennes rett lenger må man stikke fingeren i jorda og erkjenne at tiden er moden. Samtidig kan det også være positivt for Comet at noen andre tar den plassen og det ansvaret i garderoben jeg har hatt over flere år. Når det er sagt er jeg utrolig stolt og glad for at min Comet-karriere for nå endte med en sesong i eliteserien, og ikke minst den snuoperasjonen man var med å bidra til slik at vi klarte å unngå nedrykk.


Det passer seg også å si tusen takk til alle grønne supportere, dere er gull verdt. Dere har bidratt og vært med på mange av mine beste og stolteste hockeyøyeblikk. Deres støtte og heiarop landet rundt gjør at man blir fylt med ydmykhet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *