FØLG OSS:

Vil du bidra som dugnadshjelp?

Selv om aktiviteten på isen er lav, betyr ikke det at det ikke skjer noe i klubben! Det er full fart i administrasjonen, hvor det gjøres klart for ny sesong. Spillere skal signeres og arenaen skal gjøres klar. Uten kamper, er inntektene lavere i denne perioden, og det jobbes aktivt med å jakte sponsorer. Både nye og gamle.

 

Dugnadshjelp

Til tross for høy aktivitet, både med sponsorjakt og spillersigneringer, er det stort behov for ytterligere inntekter til klubben, og i dette arbeidet er dugnader et kjærkomment tilskudd. Dette er tiltak som er svært inntektsbringende for klubben. Det er flere dugnadsmuligheter, og for å kunne takke ja til disse, er vi avhengige av alle supporterne våre. Vi trenger dugnadsvakter, og vi trenger så mange som mulig.

Hvis det er noen som kunne tenke seg å bidra på en eller annen måte, som vakt, kioskhjelp, parkeringsvakt eller hva som helst, er det veldig viktig at dere tar kontakt med Per- Christian Andersen på per.christian.andersen02@gmail.com eller Wilhelm Lindahl Engh på wilhelm@cometelite.no, slik at vi får registrert dere, eller registrer dere her. Alle kan ikke hjelpe til alltid, men de aller fleste kan hjelpe til innimellom 😊

 

Meld dere til tjeneste 😊

Vi har en Facebookgruppe som heter «Dugnadsgruppe Comet Halden Elite», hvor dere svært gjerne kan melde dere inn. Her vil dugnadsbehovene bli lagt ut etter hvert som de dukker opp.

Ved å delta på våre dugnader, vil dere ikke bare være til stor, uvurderlig hjelp for klubben, men dere vil også være del av et veldig hyggelig sosialt fellesskap og få mange nye bekjente. Dette er en flott arena hvor man treffer nye folk med samme interesse.

Ikke nøl med å ta kontakt folkens! Comet Halden Elite trenger dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *