Comet vinner borte mot Nidaros!

1.Periode

04:18 Mål 0-1 Comet C.Usov

09:41 Utvisning Nidaros T.Fagerli 2 minutter for mange spillere på is

1.periode starter jevnt. Nidaros får 2 kjappe skudd på mål, men Lundsten redder. Usov plukker opp pucken i Nidaros sin sone etter feilpasning fra Nidaros, han står da alene og setter pucken i mål. På tiden 09:41 får Nidaros en utvisning og Comet bruker det PP godt og får mye pucker på mål, men Nidaros sin keeper følger godt med og tar det som kommer. Nidaros fortsetter og presse på Comets mål, men Lundsten er på jobb i dag og redder alt.

Skuddstatistikk 1.periode

Comet 14 – Nidaros 12

2.Periode

20:22 Mål 1-1 Nidaros E. Moberg (A. Svedlund)

24:56 Utvisning Comet M. Skjørberg 2 minutter for Cross-Checking

2.Periode starter med at Nidaros kommer 2 mot 2 og setter pucken i mål etter 22 sekunder. På tiden 24:56 får Comet en 2 minutter som de klarer å ri av ganske greit. Etter dette så er det egentlig Nidaros som styrer kampen de 10 første minuttene. Comet sliter med å etablere spill. De 10 siste skaper Comet mere, men klarer aldri å skåre mål. Perioden ender 1-0 til Nidaros.

Skuddstatistikk 2.periode

Comet 6 – Nidaros 8

3.Periode

40:17 Mål 1-2 Comet P. Gintautas (A. Pedersen)

41:45 Utvisning Comet C. Karlsson 2 minutter for Cross-Checking

45:30 Mål 1-3 Comet J. Sundelius (H. Kopperud)

56:42 Timeout Nidaros

57:59 Utvisning Comet O. Johannesen 2+10 for Boarding og Usportslig oppførsel

59:45 Mål 1-4 Comet H. Kopperud

Comet kommer ut i 3.periode med en ny innstiling og det er de som tar styringen i kampen. Etter 17 sekunder kommer Pedersen og Gintautas 2 mot 1 og Pedersen legger pucken på bakerste og der står Gintautas og bare pirker pucken i nettet. Lundsten står kanskje sin beste kamp i Comet trøya da Nidaros har 3 svære muligheter til å redusere, men svensken henger med og har 3 feber redninger. Comet får en 2 minutter der Nidaros ikke klarer å skåre mål, mens 2 minutter senere kommer Comet igjen på en overgang 2 mot 1 der Kopperud legger pucken på bakerste og Sundelius skyter i mål. Nidaros tar timeout når det gjenstår nesten 3 minutter igjen og når Nidaros vinner droppen går keeper Støm i boksen. Nidaros spiller 6 mot 5, men klarer ikke skåre grunnet Comet gir alt i dag og dekker skudd som bare det! Når det gjenstår 2 minutter av siste periode, får Sydvold en 2+10 utvisning grunnet Boarding og Usportslig oppførsel. Nidaros spilleren blir liggende på isen og må blir båret ut. Nidaros spiller da 6 mot 4, men klarer fortsatt ikke å skåre. 15 sekunder igjen snapper Kopperud pucken i midtsona og kan sette pucken i det åpne måle. Comet vinner kampen 1-4