01:31 Mål 1-0 Comet P. Gintautas (J. Svensson)

02:29 Mål 2-0 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)

02:53 Utvisning Nidaros S. Wannebo 2 minutter for Tripping

07:13 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Slashing

08:19 Mål 2-1 Nidaros D. Hofstad (A. Dahl)

10.22 Utvisning Nidaros H. Aune 2 minutter farlig spill med Høy-kølle

13:52 mål 3-1 Comet H. Kopperud

Comet starter perioden med høyt tempo og setter inn første skåring på tiden 01:31. Comet fortsetter med bra tempo og 1 minutt senere står det 2-0 på tavla. Nidaros får en utvisning, men Comet får ikke økt ledelsen, men de har mye bra sjanser. Cizas får en 2 minutter og her er Nidaros effektive og de reduserer. Comet får ett nytt overtall og her har de veldig bra sjanser, men igjen så klarer de ikke og få satt de. Sånn som i kampen i går står Strøm en god match og han hindrer noen av Comets sine 100% sjanser. Comet får ett skudd på mål og her klarer ikke Strøm å holde pucken og Kopperud får pirka inn returen og det står 3-1 til pause. God periode av Comet.

38:32 Utvisning Nidaros S. Wannebo 2 minutter for Hekting

Comet starter perioden akkurat som første, høyt tempo og bra pasninger. Nipe får en tvilsom 2 minutter bak eget mål. I Nidaros sitt powerplay får de aldri etablert spill og når det gjenstår 5 sekunder igjen av utvisningen får Nidaros en utvisning grunnet for mange spillere på is. Comet har mye bra sjanser, men igjen så stenger Strøm buret. Nidaros får ett straffeslag som ingen skjønner noe av, Svedlund setter den akkurat forbi Lundsten og det står 3-2. 29 sekunder senere utligner Nidaros. Nidaros får en utvisning på slutten og må starte i undertall i 3.periode.

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 15 – Nidaros 6

3.Periode

40:19 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Hekting

46:06 Mål 3-4 Nidaros O. Dahlin (O. Larssen)

47:18 Utvisning Comet J. Svensson 2 minutter for Farefullt spill med høy-kølle

47:58 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Delay of game

48:27 Utvisning Nidaros A. Svedlund 10 minutter for Usportslig oppførsel

48:28 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for Holding i kølla

53:40 Utvisning Comet H. Kopperud 2+2 for Roughing

53:40 Utvisning Nidaros S. Bråten 2+2 for Roughing

59:20 Mål 3-5 Nidaros E. Moberg (O. Larssen)

Perioden starter jevnt, men etter 19 sekunder får Comet en utvisning og det er spill 4 mot 4 i 13 sekunder. Nidaros klarer ikke og får inn pucken i overtall, men det er heller Comet som trykker på i spill 5 mot 5. Igjen så er Peter Strøm god og tar alt som kommer, han har vært en levende vegg de 2 siste periodene. Svensson får en 2 minutter for Farefullt spill med høy-kølle, 40 sekunder klarer Rekstad og få en puck som ligger på streken og fyrer den over vantet, 2 minutter for Delay of game. Nidaros spiller da 5 mot 3 helt til Bråten får en 2 minutter for Holding the stick og Svedlund en 10 minutter for Usportslig oppførsel. Kopperud og Bråten barker sammen foran Nidaros sitt mål og dommer dømmer 2+2 for Roughing på begge. Comet har flere store sjanser, men igjen så har Strøm stengt buret resten av kvelden. Comet gjør ett forsøk med og ta ut keeper, Vaglen har puck bak Nidaros sitt mål og blir tatt. Dommer dømmer ingen ting og det resulterer i at Nidaros dreper kampen og vinner 3-5.