06:46 Utvisning Comet A. Avehag 2 minutter for Holding

11:51 Utvisning Haugesund J. Råmø 2 minutter for Slashing

12:23 Mål 1-0 Comet P. Gintautas (O. Johannesen)

16:36 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Slashing

Comet starter kampen best og har stort trykk på Haugesunds mål, men får aldri inn ett mål tidlig i omgangen. Avehag får en 2 minutter for Holding etter han stopper 1. divisjons poengkonge Åman for å komme på en overgang. Haugesund har ett par skudd på mål, men Lundsten tar det som kommer. Comet og Haugesund veksler på hvem som har pucken og har ett skudd i stanga fra Rekstad. Comet prøver å komme bak og rundt målet, men blir stoppet av Råmø som også får en 2 minutter Slashing. I dag virker det som Gintautas har skrudd på tempoet og er kald og rolig imens han venter til han ser en åpning. Han finner den å setter inn leder målet, 1-0. Åman fortsetter å være en av de beste utpå her i dag og igjen må Comet ta en 2 minutter for å hindre han i å skåre. Comet har grei kontroll på Haugesund å slipper ikke inn noen mål i undertallet og i hele første periode.

Skuddstatistikk 1.periode:

Comet 11 – Haugesund 11

2.Periode

31:51 Mål 2-0 Comet J. Klang (A. Høvik)

38:49 Mål 3-0 Comet U. Cizas (P. Gintautas)

Haugesund starter periode best og har mange gode overganger der de er 3 mot 1 samt mye bra sjanser på mål. Comet sliter med og få pasningsspillet til å sitte å kaster bort mye bra sjanser på at pasningene ikke sitter. Sånn som i 1. periode har Comet ett skudd i stanga. Haugesund er flinke på å spille seg inn i Comets sone å skaffer seg mye bra sjanser. Comet får spillet til å sitte og har en mega sjanse som alle i hele hallen tror går inn, men den går ikke i mål, men Høvik fanger den opp bak mål å får den til Klang som øker til 2-0. Herifra har Comet bra trykk på Haugesunds mål, men får ikke uttelling. Comet stopper spillet til Haugesund på midten noe som resulterer i mål når Gintautas og Cizas kommer 2 mot 1 og klikk klakk så er den i mål, 3-0.

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 11 – Haugesund 9

3.Periode

41:47 Mål 4-0 Comet A. Høvik (H. Vaglen)

42:36 Mål 4-1 Haugesund P. Åman

48:20 Mål 5-1 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)

48:55 Mål 6-1 Comet J. Klang (H. Vaglen)

51:05 Mål 7-1 Comet S. Rekstad (H. Kopperud)

51:25 Utvisning Haugesund M. Lund 2 minutter for Holding

55:08 Utvisning Comet J. Klang 2 minutter for Slashing

58:02 Mål 8-1 Comet A. Høvik (J. Svensson)

Comet får ett tidlig mål i perioden og litt over ett minutt senere får Haugesund en redusering etter at Backene til Comet kræsjer inn i hverandre og Åman kommer alene mot Lundsten. Åman gjør ingen feil å setter inn reduseringen. Spillet svaier begge veier til Herman Kopperud legger på til 5-1. 35 sekunder senere øker Klang ledelsen til 6-1! Rekstad setter sitt første for dagen etter at den sniker seg mellom Stensrud og stanga. Haugesund gjør ett keeper bytte i håp om at det ikke skal bli styggere. Lund får en 2 minutter og Comet får ikke fyrt av så mye skudd i dette overtallet og Haugesund klarer å holde ut de 2 minuttene. Klang får en 2 minutter for Slashing og her virka det nesten som det var spill 5 mot 5. Comet klarte å bryte mye pasninger og på ett tidspunkt var de 3 mot 1, men klarte å rote bort pucken i håp om fint spill. Høvik klarer akkurat å sette inn kveldens siste mål etter at pucken sniker seg mellom bena på Vaula. Midtveis i perioden får Hoveddommer Eirik Hansen pucken i kjeven etter at Andersen prøver og få den inn i sona til Haugesund. Etter en sjekk så viser det seg at kjeven er knekt, men Hansen gir seg ikke å fortsetter kampen. Noe som det står stor respekt av!