07:24 Mål 1-0 Comet H. Kopperud (J. Berling)

07:51 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Hekting

09:31 Mål 1-1 Gjøvik J. Engesveen (C. Van Doorn, S. Olsen)

18:19 Mål 2-1 Comet H. Kopperud

19:59 Utvisning Gjøvik D. Stensrud 2 minutter for Interference

Begge lag kommer ut i 1 periode med tempo, begge lag har ett par gode sjanser og Gjøvik er 3 svære muligheter for å gå opp i 0-1 ledelse, men Lundsten tar noen syk redninger og holder Comet inne i kampen i starten. Kopperud blir spilt alene med keeper etter en pasning fra Berling fra egen sone, Kopperud setter den lett imellom bena på Mattila. 1-0 til Comet etter nesten 8 minutter spilt. Like etterpå får Kopperud en utvisning og Gjøvik er i overtall, Engesveen får en retur og setter den i mål, 1-1. Kopperud får tatt den pucken ved Gjøviks mål og setter den inn akkurat. Gjøvik mener det er håndpass til Berling, men det er det ikk. Kopperud blir kreditert det mål og det er 2-1! I siste sekund av 1 periode får Gjøvik en utvisning og må starte periode i undertall.

31:12 Utvisning Gjøvik 2 minutter for mange spillere på is

32:16 Må 3-2 Comet P. Gintautas (P. Karlsen-Wessel)

34:15 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Slashing

36:36 Mål 4-2 Comet P. Gintautas (A. Høvik, H. Plogås)

37:26 Utvisning Gjøvik E. Langdalen 2 minutter for Hekting

Comet starter perioden i overtall, men får ikke så mye ut av det. Comet for en 2 minutter like etter at overtallet er over. Gjøvik er gode i overtall, men klarer ikke å sette inn utligningen. Gjøvik kommer på en overgang, Van Doorn skyter, pucken treffer akkurat snappen til Lundsten og detter inn i mål, 2-2. På tiden 30:17 blir det en dobbel utvisning. Nesten ett minutt senere får Gjøvik enda en utvisning og det blir spill 3 mot 4. Rett etter at dobbel utvisningen er ferdig skårer Comet, 3-2! Plogås får pucken i egen sone, lemper den opp til Høvik som sentrer til Gintautas som øker ledelsen til 4-2!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 15 – 17 Gjøvik

42:40 Mål 4-3 Gjøvik A. Nilsson (D. Stensrud, J. Rostad)

45:20 Utvisning J. Rostad 5+ liten for late hit

59:30 Timeout

Comet med en 2 måls ledelse til 3 periode, men Gjøvik reduserer etter 2 minutter og 40 sekunder, Gjøvik kommer på en overgang etter at Brandsdal skal ta pucken, men Gjøvik spillern er først og de kommer 2 mot en. Stensrud spiller over til Nilsson og Lundsten er utspilt, 4-3. Gjøvik fortsetter å presse på og har ett par gode sjanser. Rostad blir sendt i dusjen etter en stygg takling og Comet er i overtall i 5 minutter. Her er Comet svake, nesten ingen skudd på mål og det ender med ingen skåring her. Comet har ett skudd som Mattila slipper den og pucken liger ved stanga, nesten skåring! Comet tar mer og mer over spillet, men klarer aldri å punktere kampen. Gjøvik tar ut keeper i et håp om skåring, men klarer det aldri og seieren går til Comet!