05:41 Mål 0-1 Tønsberg H. Gundersen (R. Gaussen)

07:44 Utvisning Tønsberg F. Nilsson 2 minutter for Hekting

11:25 Utvisning Tønsberg H. Kvernberg 2 minutter for Slashing

14:57 Mål 1-1 Comet P. Gintautas (G. Berling)

17:18 Mål 2-1 Comet P. Gintautas (D. Nygård)

Comet taper første droppen og etter 30 sekunder skyter Haldenseren Sondre Ahlsen som er lånt ut til Tønsberg sammen med Sebastian Labori Christiansen denne kampen i stanga. Comet presser Tønsberg, men det er Tønsberg som setter kampens første mål. Som i mange kamper gjør Comet feil bakover og gir pucken til Tønsberg spilleren. Han gjør ingen feil og sender de i ledelsen, 0-1. Tønsberg får en utvisning, men Comet klarer ikke å utnytte sjansene godt nok. Gintautas fyrer av ett skudd helt uventet og den sniker seg inn, 1-1! Comet fortsetter trykket og Cizas har ett skudd i stanga. Comet vinner en dropp i Tønsbergs sone, Gintautas snapper den opp og skyter litt sånn halvhjerta og setter den rett i krysset! Comet tar ledelsen for første gang denne kampen!

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 14 – 10 Tønsberg

26:38 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Interference

28:25 Utvisning Comet M. Brandsdal 2 minutter for Slashing

31:42 Utvisning Tønsberg S. Ahlsen 2 minutter for Hekting

32:50 Mål 3-1 Comet P. Gintautas (G. Berling)

36:42 Mål 4-1 Comet U. Cizas (P. Gintautas, J. Nipe)

37:54 Utvisning Comet H. Plogåas 2 minutter for Holding

Tønsberg starter perioden best og Comet sliter de 5 første minuttene. Comet får 2 kjappe utvisninger og det er spill 5 mot 3 i 13 sekunder. Comet holder unna i både 5 mot 3 og 5 mot 4. Sondre Ahlsen får en 2 minutter og her sliter Comet litt, men Berling spiller ett tversover pass til Gintautas som kan sette den bak en utspilt Tønsberg keeper! Comet presser på og kombinasjonen Cizas, Gintautas slår aldri feil og det blir skåring som det har blitt mange ganger, 4-1! Når det gjenstår nesten 2 minutter igjen får Comet en utvisning, Comet holder unna og vinner perioden 2-0.

Skuddstatistikk 2periode:

Comet 8 – 11 Tønsberg

44:45 Utvisning Tønsberg L. Rhodin 2+10 minutter for Slashing og Usportslig oppførsel

47:48 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Late hit

48:15 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Kryss-takling

48:29 Mål 4-2 Tnsberg Z. Bodini Schmitt (S. Ahlsen, J. Svensson)

50:13 Utvisning Tønsberg A. Egidius 2 minutter for farefullt spill med høy kølle

53:55 Mål 4-3 Tønsberg Z. Bodini Schmitt (A. Egidius, S. Wangen)

59:14 Mål 4-4 Tønsberg S. Christiansen (G. Runbjer, V. Sveen)

Comet har en 4-1 ledelse og virker som de har god kontroll på kampen, men når Comet får 2 kjappe kontroversielle utvisninger og det blir spill 5 mot 3 reduserer Tønsberg til 4-2. Comet får PP, men klarer ikke å sette spikern i kista. Det er heller Tønsberg som reduserer nok en gang, 4-3 og det er match igjen! Comet prøver å gjøre det enkelt, men roter det til, Haldenseren Christiansen setter inn utligningen etter ett skudd som Høvik får i maska og det blir en retur. Kampen går til SD.

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 12 – 11 Tønsberg

Sudden death

63:10 Mål 5-4 Comet U. Cizas (H. Kopperud, H. Plogås)

I starten av av sudden får ikke Comet til så mye og det er mye spill i Comets sone. Når Kopperud vender av 2 spillere og gir pucken til Cizas er han sikker og Comet vinner kampen.