Seier hjemme!

1.Periode

03.32 Utvisning Hasle/Løren R. Halmrast 2 minutter Slashing10:33 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter Slashing

10:53 Mål 1-0 Comet  C. Usov

14:55 Utvisning Hasle/Løren F. Langeli 2 minutter Slashing

Hjemmelaget starter perioden bra, men det er bortelaget som trykker på og får noen pucker på Dahl i starten. Etter dette kjører hjemmelaget kampen. Nipe setter pucken på innsiden av stanga uten at pucken går i mål. Begge lag trykker hardt til i duellene. Comets Henrik Holme får utvisning og hjemmelaget får tak i pucken etter dropp og lemper pucken ut av sona, Comets Usov jager pucken og kommer alene med keeper og setter pucken forbi Hasle/Lørens keeper.

1.periode ender 1-0 til Comet

Skuddstatistikk 1.periode: Comet 4 – Hasle/ Løren 6

2.Periode

24:45 Mål 2-0 Comet  O. Johannesen  (U. Cizas)

26:07 Utvisning Hasle/Løren Ø Svendsen 2 minutter Holding

29:26 Mål 3-0 Comet J. Nipe (M. Bjørsland)

30:42 Utvisning Hasle/Løren R. Halmrast 2 minutter tripping

30:51 Mål 4-0 Comet H. Vaglen (J. Svensson)

36:34 Mål 5-0 Comet H. Vaglen ( J. Svensson)

38:12 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter late hi

Bortelaget kommer til periodens første sjanse, men stoppes av Comet keeper Dahl. Begge lag skaper sjanser, men er Comet som setter de. Begge lag har skudd i stanga. Det er mye trykk mot begges mål, men skuddene blir stoppet av de to keepere som er våkne. Comet holder på å sette pucken i eget mål, men Dahl var våken og avverget den.

Comet vinner perioden 4-0

Skuddstatistikk 2. periode: Comet 12 – Hasle/Løren 9

3.Periode

43:43 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter interference

49:25 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter Kryss takling

57:38 Mål Comet A. Pedersen (A. Høvik)

Siste perioden starter med at den svinger begge veier, men Comet tar tak i kampen og lager mest sjanser. Hasle/Løren har ett par skudd på mål, men de blir stoppet av Dahl. Comet styrer mesteparten av kampen ut og perioden ender 1 – 0 til Comet.

Skuddstatistikk 3. periode: Comet 8 – Hasle/Løren 4

Kampen ender 6-0 til Comet

Skuddstatistikk hele kampen: Comet 24 – Hasle/Løren 19