FØLG OSS:

Amedia SMB

Amedia Salg og Marked AS

Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning samt oppfølgingsansvaret for lokal reklameomsetning i Amedia-konsernet.

Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringen Amedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier. Samkjøringen representerer det absolutt største nettverket av lokalaviser i Norge. I tillegg er vi ansvarlig for blant annet resultatområder som Amedia SMB.

Amedia Marked

Amedia Marked er landets største reklamesamkjøring av lokale medier bestående av over 100 lokalaviser på papir og nett i hele landet. Samlet når vi ut til nær 2,3 millioner engasjerte forbrukere hver eneste dag.

Samkjøringen representerer det absolutt største nettverket av lokalaviser i Norge, samt Nettavisen og er den beste måten for annonsører å treffe flest mulig kunder. I tillegg til annonser i papiravisen, nettavisen og mobilavisen tilbyr vi innstikk/DM, digitale bilag og stillingsprodukter.

Kontakt Amedia Marked

Amedia SMB

Amedia SMB tilbyr kostnadseffektive annonseringsløsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi produserer ulike guider og annonseoversikter i de fleste av Amedias lokalaviser. Vi tilbyr annonser i papiravisen, nettavisen og mobilavisen – så dersom du ønsker varig, lokal respons til din bedrift har vi løsningene.

Dersom du allerede er annonsør i Lokale bedrifter, Bygg- og fagmenn-guiden, Rådgivningsguiden, Helse og velvære-guiden eller Bil, MC og Caravan-guiden og ønsker å komme i kontakt med oss er det bare å sende en epost til smb@amedia.no

Kontakt Amedia SMB