FØLG OSS:

Dahles Auto Halden

Hos Dahles Auto Halden får du alt du trenger til bilen din

Hos Dahles Auto Halden tilbyr vi salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.

 

Dahles Auto har solide eiere og er et selskap med lang og stolt historie med verdens største bilprodusent, Volkswagen, i ryggen. I tillegg har vi et bredt produktspekter som oppfyller enhver kundes ønsker og behov. Vi yter en høy grad av service for at du som kunde skal bli fornøyd, og alle ansatte hos oss er genuint opptatte av å sette deg som kunde i fokus.

 

Dahles Auto er Østfolds største bilforhandler med forhandlere i nedre Glommaregion. Alle våre forhandlere har også bilverksted og spesialisering innen bilskade. Dahles Auto sin ambisjon er å være Østfolds ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

 

Velkommen til oss i Dahles Auto.

 

Sjekk kampanjer på bil fra Dahles Auto Halden: https://halden.volkswagen.no/kampanjer/ny-bil/

Sjekk kampanjer på service og reparasjon fra Dahles Auto her: Ny landingsside kommer

Dahles Auto Halden byr på råd og tips: https://dahles-auto.no/blogg/

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Relaterte innlegg

Dahles Auto Halden blir gullsponsor

Tidligere har det kommet frem at Dahles Auto Halden fortsetter som sponsor. Nå er kontrakten reforhandlet og Volkswagen forhandleren øker sitt bidrag og går fra bronsesponsor til gullsponsor foran den kommende sesongen. Tidligere Comet-spiller og nå daglig leder hos Dahles Auto Halden Lars-Espen Hansen har følgende å si: Det er mye positivt som skjer for tiden, spillere […]

Flere sponsorer er med videre

Stangeskovene, Sparebank 1, Halden Auto og Halden Taxi er med videre!

To nye sølvsponsorer på plass!

Vi er glade for å presentere at Oskar L. Hansen har gått fra bronsesponsor til sølvsponsor, også Dahles Auto Halden har økt sitt bidrag og går fra grønn iskriger til sølvsponsor. Oskar L. Hansen Familiebedriften Oskar L. Hansen fortsetter som sponsor og øker sitt bidrag, noe som gjør de til sølvsponsor for sesongen 18/19. Tore […]