FØLG OSS:

Extralageret

Extralageret AS er eksperter på lagringsløsninger!

Hos Extralageret får du minilager på minuttet. Velg din by og finn den lagerboden som passer for deg. Rett etter bestilling vil du motta adgangskode slik at du får tilgang til lagerboden med det samme. Du har naturligvis fri tilgang til ditt lager når som helst mellom kl 06:00 til 23:00, 365 dager i året.

Vårt konsept består av selvbetjente minilager hvor våre kunder får sin egen lagerbod, tilpasset det behov den enkelte kunde har. Lagerboden låser du selv med din egen hengelås som kun du har nøkkel til.

Extralageret kan brukes enten du har private eller arbeidsrelaterte lagerbehov. Vi hjelper med glede både private og bedrifter. Uavhengig av ditt plassbehov, vil vi alltid kunne finne en velegnet løsning som passer for deg.

Hos oss er sikkerheten i høysetet. Alle våre anlegg har avansert overvåkningsutstyr og gode adkomstrutiner. På denne måten er du som kunde sikret at dine verdier ivaretas på best måte.

Ønsker du mer informasjon eller trenger du hjelp vedrørende leie av minilager hos oss? Kontakte oss ved hjelp av informasjonen du finner på Kontaktsiden.

nssa_logo_grey1

 

Extralageret AS er medlem i NSSA som er den norske bransjeorganisasjonen for minilagerbedrifter. Medlemskap i organisasjonen gis kun til seriøse aktører som opererer innenfor bransjestandard og etiske retningslinjer.

Har du behov for et minilager?

Endringer i livet kan skje alle, og med endringer kommer behovet for mer lagerplass. Mange er i prosessen med å flytte og har behov for å mellomlagre sine møbler, innbo og andre gjenstander i et lager. Andre trenger midlertidig oppbevaring i forbindelse med oppussing eller reise.

Med stadig mindre lagringsmuligheter hjemme, er ekstra lagerplass et økende behov.

Extralageret har løsningen for deg. Vi tilbyr leie av lager, minilager og lagerbod i ulike størrelser, slik at du kan finne den lagerboden som passer ditt behov. Bestill minilager på nett og motta din adgangskode umiddelbart. Du har fri tilgang til våre lager mellom kl. 06.00 og 23.00 hele året

Relaterte innlegg

Extralageret Gullsponsor sesongen 23-24

..

Extralageret øker sitt engasjement og fortsetter som gullsponsor 22/23

Extralageret har signert en ny avtale med Comet og gog fortsetter som gullsponsor også i sesongen 2022/2023. Extralageret har vært en solid sponsor for Comet i mange år, og en av bærebjelkene i oppbygningen av Comet etter konkursen i 2009. De har ikke bare vært med som ren sponsor, men bidratt på flere plan. Blant […]

Ugnius Cizas er klar!

Litaueren Ugnius Cizas har signert for en ny sesong i Comet. 26 åringen fra Litauen kom til Comet før 17/18 sesongen og har totalt spilt 125 kamper for Comet. På disse kampene har Cizas gjort 160 poeng. Ugnius Cizas har følgende å si: Det er godt å endelig signere. Jeg gleder meg til en ny […]