FØLG OSS:

GP Gruppen

GP Gruppen huser selskapene GP Digital, GP Nett, GP Økonomi og GP Marked. Bedriftenes viktigste mål er å bidra til vekst i næringslivet gjennom digitalisering og implementering av smarte løsninger som fungerer godt sammen.
GP Gruppen, med administrerende direktør Øystein Falch i spissen, har lenge vært en god og viktig sponsor av Comet.

Om GP Gruppen

Basert på mange års erfaring og gode resultater for kunder på tvers av bransjer, størrelse og ambisjonsnivå, vet vi at alle bedrifter som ønsker suksess og vekst, må fokusere på tre følgende hovedområder:

Effektive IT-systemer, økonomisk kontroll og synlighet i rette kanaler.

Selvsagt fungerer ingen av de tre uten en skikkelig internettilkobling.

Med høy digital kompetanse innen fibernett, IT, økonomi og markedsføring, jobber GP Gruppen for verdiskapning i næringslivet; Både lokalt, nasjonalt og globalt.

Selskapene, som er eksperter på sine felt og sammen utgjør GP Gruppen, er GP Digital, GP Nett, GP Økonomi og GP Marked.

IT, økonomi, markedsføring og web blir stadig mer integrert, og vi tilbyr optimale løsninger på tvers av fagområder.

Sammensettingen av kompetanse gjør at vi gjerne fungerer som en one-stop-shop for bedrifter med behov for bistand i hele eller deler av arbeidet på de forskjellige områdene.

Vår oppgave er å bidra til at du lykkes – Og vår store styrke er at vi kan se ting i sammenheng.

For å gi deg et innblikk i hvordan nytenkning rundt IT, økonomi og markedsføring kan gagne bedriften din, tilbyr vi i en begrenset periode gratis rådgivning for alle bedrifter som ønsker å forbedre, effektivisere og/eller vokse. Meld din interesse for dette ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Velkommen til oss i GP Gruppen!

Relaterte innlegg

Ny hjemmeside lansert!

Endelig kan vi presentere vår nye hjemmeside!

GP Gruppen og Comet fortsetter samarbeidet!

GP-Gruppen øker sitt engasjement og blir gullsponsor for sesongen 2022/2023 GP-Gruppen har vært en stabil sponsor for klubben over flere år. Selskapsgruppen, med Øystein Falch i spissen, har utviklet seg betydelig, ikke minst i de siste årene. Vi i Comet har hatt et godt samarbeid med GP over lang tid og er glade for at […]

Endelig betyr kampene noe

Endelig er det klart for serieåpningen og Comet tar i mot Nidaros til dobbeltkamper denne helgen. De to siste sesongene har begge lag kjempet i toppen av tabellen og det er helt klart at det er to viktige kamper for begge lag denne helgen. Forrige sesong tok Comet kun 2 av 12 poeng fra Nidaros, […]