FØLG OSS:

Granada AS

Historikk
Granada AS er en solid familieeid bedrift som startet i 1985 av Carl Martin Garder sammen med datteren Kathrine Garder Andersen. Carl Martin gikk videre etter noen år og Kathrine fortsatte driften helt frem til tredje generasjon Kasper Garder Andersen tok over som daglig leder januar 2022. Kasper har før det vært ansatt både på kundesenteret og lageret.
Bedriften har per i dag 25 ansatte og flere av våre ansatte har over 20 års fartstid. Vi jobber hver dag med å bygge gode relasjoner, skape godt miljø, pleie langvarige og nye samarbeid med våre kunder, partnere og ansatte.
Granada har lang erfaring innenfor 3PL tjenester og bistår nasjonale og internasjonale bedrifter med alt innen kundeservice, ordrehåndtering, oversettelser, lager og logistikk tjenester.
Benytter du deg av Granada og våre tjenester, kan du forvente kvalitet og åpen dialog i alle ledd. Vi setter våre kunder høyt og ønsker å strekke oss langt for å nå målet sammen med våre kunder.
Vårt motto er: våre kunders suksess er vår suksess! www.granada.no

Hvorfor støtter vi Comet:
Granada AS ønsker å støtte Comet Elite og deres reise i eliteserien.
Vi ønsker å være en lokal støttespiller og vi heier på laget, støtteapparatet, engasjementet og lagets ambisiøse målsetninger.