FØLG OSS:

Grimsrud

Leif Grimsrud er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Vi har røtter tilbake til 1957 da Leif Grimsrud startet bedriften Br. Grimsrud AS med sin bror, Erling. De startet reisen på det som nå har blitt Leif Grimsrud AS, med kun to mann og en maskin. Fra den gang har vi vokst og i 2015 fikk vi en ny, stor eier i ryggen. Veidekke kjøpte 80% av selskapet, mens GG gruppen eier de resterende 20%.

Det å være en del av et stort konsern gir oss flere fordeler, men vi har fortsatt den lokale tilknytningen til både kunder, leverandører og prosjekter. Dette gjør at vi kan satse bredt og ha stor kompetanse på alle fag, noe vi mener er et av våre største konkurransefortrinn.
I tillegg til dette har vi mange dyktige, engasjerte og pålitelige medarbeidere, som vi er svært stolte av. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og har fokus på involvering i alle ledd.

Firmaet har lagt vekt på et trygt og godt arbeidsmiljø, slik at ulykker og skader skal unngås. Vi er levende opptatt av at det er trivsel på arbeidsplassene og at helse, miljø og sikkerhet ivaretas på lik linje med produksjon, teknikk og økonomi.
Vårt kvalitetssystem medvirker til økt konkurransedyktighet og lønnsomhet, samt ivaretar firmaets gode miljø og bedriftskultur. Kvalitetssystemet bidrar også til at arbeidsoppgaver løses mer effektivt og gjøres riktig i henhold til spesifiserte krav og lover. Dette skal ivareta kundens forventninger til bedriftens tjenester. Service, kvalitet og effektiv gjennomføring av oppdrag prioriteres høyt hos Grimsrud.

Kort oppsummert kan vi si at Leif Grimsrud AS er en god bedrift å eie, være i og samarbeide med.
Vår visjon er at Leif Grimsrud AS skal være en aktør som både kunder og leverandører ønsker å ha med på laget.

Relaterte innlegg

Leif Grimsrud AS fortsetter som hovedsponsorer

Østfold ledende maskinentreprenør Leif Grimsrud AS fortsetter som sponsor og blir en av klubbens hovedsponsorer også neste sesong. Tore Jobs er veldig fornøyd med at Grimsrud fortsetter og stolte over å kunne presentere Leif Grimsrud AS som hovedsponsor også neste sesong. Om Grimsrud: Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi […]

Endelig betyr kampene noe

Endelig er det klart for serieåpningen og Comet tar i mot Nidaros til dobbeltkamper denne helgen. De to siste sesongene har begge lag kjempet i toppen av tabellen og det er helt klart at det er to viktige kamper for begge lag denne helgen. Forrige sesong tok Comet kun 2 av 12 poeng fra Nidaros, […]

Keeper trioen og trenerteamet komplett!

Comet har i dag signert den finske målvakten Tuukka Smura og Comets keeper trio er komplett. Den 23 år gamle finnen startet sin karriere i Hooki før det ble spill for KalPa som junior. Forrige sesongen var Tuukka Smura i Nidaros og leverte en solid redningsprosent på 92,5% i løpet av 21 kamper, noe som […]