FØLG OSS:

Halden Auto AS

OM OSS

HALDEN AUTO AS ER MERKEFORHANDLER FOR PEUGEOT OG MERCEDES-BENZ I DISTRIKTET HALDEN OG AREMARK.

BEDRIFTEN BLE ETABLERT I 1990 PÅ SØRLIFELTET.

Lokaliseringen har vært den samme siden oppstarten, men etterhvert som bedriften har vokst har også behovet for plass og oppdatering av bygget gjort seg gjeldene. Siste store oppgradering av bygningsmassen ble ferdigstilt høsten 2008.

Forhandleranlegget fremstår som moderne og praktiske, samt at bilanlegget i dag er et av de største i Halden. Bedriften er delt inn i fire avdelinger: Salgsavdeling, delelager, verksted, bilutleie og karosseri/skade avdeling som til sammen omsetter for ca. kr. 100 mill. pr. år. Totalt har bedriften 25 ansatte.

Da vi har alle avdelinger under samme tak kan vi tilby våre kunder alle bilrelaterte tjenester noe vi anser som meget viktig for en god kundetilfredshet. Halden Auto AS har en stor kundemasse fordelt ut over hele landet. Produktutvalget vi tilbyr av person og varebil fra Peugeot og Mercedes-Benz gjør at vi har markedets største produktspekter.

I 2013 var Halden Auto norges beste Peugeot varebil forhandler med en lokal markedsandel på over 30%. Denne markedsandelen i Halden var også klart overlegen i forhold til konkurrentene. Halden Auto driver også Peugeot i Sarpsborg distriktet gjennom et heleid datterselskap, Sarpsborg Bilsenter. Denne bedriften er lokalisert på Iseveien, og har vært en bedtydlig aktør i markedet siden 1992. Til sammen omsetter konsernet ca. 760 biler pr. år. Vår erfaring – din trygghet!

Relaterte innlegg

Flere sponsorer er med videre

Stangeskovene, Sparebank 1, Halden Auto og Halden Taxi er med videre!

Halden Auto AS inn som bronsesponsor i Comet

Halden Auto AS og Comet Halden Elite kan i dag meddele at partene har signert en sponsoravtale for sesongen 18/19. Bilforhandleren på Sørlifeltet går inn som bronsesponsor i klubben. Tore Jobs er fornøyd med avtalen: Det er alltid gledelig med en ny sponsor inn. Dette viser at de har troen på det vi driver med […]