FØLG OSS:

McDonalds Halden

Om McDonald’s

Om McDonald's

På bildet ser du våre første medarbeidere sammen med den norske gründeren Theo Holm, som brakte McDonald’s til Norge etter å ha jobbet der som ung under et opphold i USA. Vår første restaurant i Norge ble åpnet i Nedre Slottsgate i Oslo den 18. november 1983.

McDonald’s har flere ganger blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Vi er særlig opptatt av å skape muligheter for unge. Derfor er vi stolte av å være en av Norges største arbeidsgivere for unge. I dag har vi over 4000 medarbeidere, med mer enn 80 forskjellige nasjonaliteter. Å jobbe hos McDonald’s gir verdifull erfaring og mulighet til utvikling.

I McDonald’s heier vi på norsk landbruk, og er en stolt samarbeidspartner til den norske bonden. I nesten 40 år har vi servert gjestene våre god mat av norske kvalitetsråvarer. Vi bruker kun 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter og løk – og norsk salat, når sesongen tillater det.

Vår verdikjede går hele veien fra jord til bord – fra bøndene og produsentene som leverer norske råvarer til maten vår, til gjestene som får måltidet servert av våre dyktige medarbeidere. Som et av verdens største selskaper, har vi både internasjonalt og her i Norge mulighet til å drive positiv endring. Det er et ansvar vi tar på største alvor. Mer informasjon om vårt bærekraftarbeid finner du her.

Food Folk Norge AS forvalter merkevaren McDonald’s i Norge. Våre 77 restauranter strekker seg fra Kristiansand i sør til Steinkjer i nord. Det gjør oss til en av Norges største restaurantkjeder. Siden vi åpnet dørene her, har over 50.000 nordmenn jobbet i McDonald’s. I 2020 hadde vi en årlig omsetning på 2 305 mrd. kroner.