FØLG OSS:

Mekanisk Service Halden

Mekanisk Service Halden er en hjørnesteinsbedrift i Halden, etablert av Haldenserene Jan Roger Eriksen og Terje Lauritzen. De har vært en trofast sponsor for Comet i mange år, og vi er stadig i god dialog med Jan Roger.

Fra et verksted på hundre kvadratmeter i 1987 har Mekanisk Service Halden vokst både i antall ansatte og gulvareal.

I 1987 etablerer Terje Lauritzen og Jan Roger Eriksen Mekanisk Service Halden. Begge har sagt opp hver sin jobb, og med litt verktøy og verkstedutstyr satser de alt på å skape sin egen arbeidsplass i Tistedal utenfor Halden. Etter kort tid kommer de første kundene til, med Fresenius Kabi blant de første på kundelisten. Etter noen forsøk på egenproduserte produkter ble det klart at Mekanisk Service Halden skulle satse på service og produksjon for industrien.

Relaterte innlegg

Sponsoroppdatering!

YX Brødløs forsetter som sølvsponsor i Comet. Bensinstasjonen på Brødløs med Ragnar Andersen i spissen har sponset Comet i over 30 år. YX Brødløs med hockeyglade Eva og Ragnar Andersen i spissen går inn i sin 38!! sesong som sponsor for Comet. YX Brødløs tilbyr drivstoff, mat, vask og hengerutleie. Flis og malerservice har signert […]