FØLG OSS:

OK Trykk

Om OK-Trykk AS:

I 1948 etablerte William Ohlgren og Arne Kristoffersen trykkeribedriften OK-Trykk i Halden. Tidlig på 50-tallet ble Gunnar Bergstrøm ansatt, og drøyt tjue år senere overtok han firmaet. I 1994 ble aksjeselskapet OK-Trykk AS stiftet og eies per i dag av Aage Kjelbergnes.

OK-Trykk er i dag en liten bedrift med bred erfaring fra trykkeribransjen. Vi holder til sentralt i Halden og har en moderne utstyrspark. Til enhver tid er vi oppdatert på utstyr for offset, plotting, digitalprint, limfres og ferdiggjøring. Vi har blant annet samlestifter for hefteproduksjon, tårn for blanding av selvkopierende sett og Heidelberg Speedmaster trykkmaskiner. Virksomheten har gjennom årene tilpasset seg et moderne marked.

OK-Trykk er en tradisjonsrik, men samtidig moderne bedrift med solid erfaring innenfor trykkeribransjen. Vi regner oss som totalleverandør av trykksaker, fra design til ferdig produkt. Vårt utstyr egner seg særdeles godt til produksjon av konvolutter i alle kvaliteter og opplag, brevark, foldere, brosjyrer og plakater osv. Vi har egen plotter i stort format. Våre Xerox-maskiner sørger for at vi er en god leverandør av digitaltrykk- og kopitjenester. Bedriften har i en årrekke produsert orienteringskart til store og mindre løp over hele landet. Hos oss får du god service til konkurransedyktige priser.

OK-trykk utfører oppdrag for privat næringsliv og det offentlige. Også privatpersoner bruker våre tjenester. Av oppdragsgivere kan nevnes de lokale sparebankene, Høgskolen i Østfold, Fresenius Kabi og Nexans Norway, Leif Grimsrud AS, Norske Skog. Flere kunne vært nevnt. Men hovedmengden av våre oppdrag kommer fra en mengde små og mellomstore bedrifter og organisasjoner i Halden og i Østfold for øvrig.

Som følge av den store kompetansen innenfor orienteringsmiljøet i Halden, har vi i en årrekke fått være med på å utvikle kunnskap om produksjon av o-kart. Dette er en svært kvalitetsbevisst kundegruppe. Høy kvalitet på trykk gjør at vi har fått være leverandør til store arrangement som ”Blodslitet”, ”Norwegian Spring” og ”Smaaleneneløpet” – for å nevne noen lokale. Vi leverer komplette pakkeløsninger med både kart- og løypetrykk. Vi har også levert kart til hele landet og til både NM og VM.

Aage Kjelbergnes er daglig leder med lang erfaring innen grafisk bransje. Svennebrev i Trykkfaget fra 1992. Har jobbet i OK-Trykk siden 1994.

E-post: aagek@oktrykk.no eller oktrykk@oktrykk.no
Telefon: 69 17 81 50 eller 413 29 750

 

Så litt om Comet – Ok-Trykk.

Vi har hatt, og har et flott samarbeid med Comet som har strekt seg over mange tiår. Vi bidrar med det vi kan, når vi kan. Hockey  må sies å være «sporten» til daglig leder.

 

Relaterte innlegg