FØLG OSS:

Perry & Williams Caravan

Om oss

Tellus ble etablert i 2021 av ni erfarne leverandører og forhandlere av bobiler og campingvogner, som gikk sammen for å skape et ledende tilbud i Norge.

Tellus sin visjon er å etablere en solid plattform med større fokus på gode kundeopplevelser, kvalitet og bærekraft. Vår misjon er å tilrettelegge for gode opplevelser på veien, i bobilen og campingvognen.

Tellus tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester innen camping- og friluftsliv, slik at våre kunder får en trygg og behagelig reise fra start til slutt.

Vår modell kombinerer den uavhengige forhandlerens selvstendighet og smidighet med det samarbeidet og de delte ressursene en større gruppe representerer. Resultatet er bedre opplevelser for våre kunder.

Relaterte innlegg

Første nye sponsor for 19/20 sesongen er på plass

Den gode arbeidet på markedssiden fortsetter og vi er klare for å presentere Perry & Williams Caravan som den første nye sponsoren for 19/20 sesongen. Perry & Williams Caravan går inn som bronsesponsor for den resterende delen av denne sesongen, samt neste sesong. De vil profilere seg på keeperne sine loffer og blokkhanske. Om Perry & […]